صـنایـع پـیـچ و مهره دیـاکـو

صـنایـع پـیـچ و مهره دیـاکـو

صـنایـع پـیـچ و مهره دیـاکـو

صـنایـع پـیـچ و مهره دیـاکـو

بهینه سازی اتصالات پیچی با استفاده از واشر

اتصالات پیچی

در برخی از اتصالات پیچی می‌توان با استفاده از واشر به مقاومت مورد نظر رسید. انواع مختلف واشر برای پیچ‌های مختلف ساخته شده‌اند و مورد استفاده قرار می‌گیرند. در زمان خرید پیچ و مهره باید به تمامی موارد توجه کرد تا اتصالات، کارکردی قابل قبول ارائه دهند.

اصلاح اتصالات پیچی با در نظر گرفتن فاصله پیچ تا سطح  

فاصله پیچ تا سطح، طول آزاد پیچ ​​است که تحت تنش کشیده می‌شود، به این معنی که: در یک سوراخ باز که پیچ و مهره مورد استفاده قرار می‌گیرد، فاصله بین سر پیچ تا سطح و فاصله سطح تا مهره و در یک سوراخ کور یا برای پیچ گل میخ، فاصله بین کلاهک پیچ و اولین رزوه درگیر درون سوراخ است.

این فاصله پیچ تا سطح همچنین به عنوان ضخامت واشر به صورت طول تحت فشار شناخته می‌شود. برای بهینه سازی اتصالات پیچی، توصیه می‌شود این طول را به اندازه حداقل 3 یا 5 برابر قطر پیچ طراحی کنید. افزایش قابلیت ارتجاعی گیره، ویژگی‌های اتصال را به میزان قابل توجهی بهبود می‌بخشد، به این صورت که:

  • طول کشیدگی پیچ و اثر نشست را کاهش می‌دهد.
  • انعطاف پذیری گیره را افزایش می‌دهد و خطر شل شدگی را در برابر لرزش‌ها و بارهای عرضی کاهش می‌دهد.
  • فاکتور بارگذاری را بهبود می‌بخشد به طوری که دامنه فشارهای دینامیکی در پیچ کاهش یافته و خطر خرابی در اثر خستگی را به حداقل می‌رساند.
  • در صورت وجود تنش هیدرولیک، کاهش انتقال بار را به حداقل می‌رساند.

برای اتصالات سفت و سخت که امکان شل شدن اتصالات پیچی وجود دارد، می‌توان از راه حل‌های هوشمندانه و موثر برای جلوگیری از شل شدن استفاده کرد. به جای استفاده از فاصله دهنده‌های گران قیمت و غیر جذاب، می‌توانید از واشر برای جلوگیری از شل شدگی خود به خود پیچ‌ها استفاده کرد. واشرها برای جلوگیری از شل شدگی خود به خود پیچ ​​و جبران نشست و رها شدگی نقش مهمی خواهند داشت.

کشش دهنده‌های مکانیکی فوق العاده‌ای نیز وجود دارند که امکان کشش محوری مستقیم پیچ را بدون از بین رفتن پیش بارگذاری و با بهبود خاصیت ارتجاعی پیچ، امکان پذیر می‌کنند.

مشکل فشار با استفاده از سوپر بولت‌ها قابل حل است

اتصالات پیچی یکی از بخش‌های اصلی اکثر ماشین‌ها هستند که آنها را برای بسیاری از برنامه‌های کاربردی ضروری می‌کنند. این ماشین آلات صنعتی، ابزارهای ماشینکاری و همچنین مواد مصرفی و سایر محصولات را تولید می‌کنند. تحقیق و توسعه اولویت اصلی بوده و ارائه محصولاتی با کیفیت بالا را تضمین می‌کند که باعث بهبود عملکرد تولید می‌شود.

مهندسین ماشین سازی اخیرا سمیناری در مورد راه حل‌های رفع مشکلات پیچ و مهره‌های سست برگزار کردند. این سمینار در مورد رفع مشکلاتی که صنایع با آن دست و پنجه نرم می‌کنند، ارائه شد.

مهندسین و محققان شروع به جستجوی مواردی کردند که بتوانند به بهبود طراحی اتصالات پیچی کمک کنند. آنها فهمیدند که در ماشین‌های قالب‌گیری، اتصالات پیچی با روش سنتی محکم شده‌اند. میله‌های پیچی بسیار طولانی هستند، بنابراین اگر آنها در معرض تنش پیچشی قرار داشته باشند و دستگاه برای مدتی طولانی کار کند، تضمین عملکرد بهینه آن دشوار خواهد بود. از نقطه نظر مشتری، امکان کنترل صحیح نیرو بر روی اتصالات ضروری است، زیرا برای عملکرد ایمن بدون خرابی هزینه بسیار مهم است.

strong راه حل

سوپر بولت (Superbolt) یک راه حل عالی بود زیرا فقط تحت تنش خالص قرار داشت. آنها هیچ گونه اصطکاکی ایجاد نمی‌کنند و بنابراین می‌توانند نیرو را بر روی اتصالات کنترل کنند، بدون این که تنش فشاری را از بین ببرند.

سفت کننده‌های سوپر بولت محصولاتی برتر هستند و در حالی که گزینه‌های ارزان قیمت دیگری در بازار وجود دارند، البته عملکرد این محصول باعث جذابیت آن شده است. ضروری است که مونتاژ دستگاه قالب‌ریزی و تعویض قطعات به راحتی، سریع و با اطمینان انجام شود

ساقه پیچ چیست و چه مزایایی دارد؟

ساقه پیچ به بخش بدون رزوه پیچ اطلاق می‌شود که در حد فاصل کلاهک و بخش رزوه‌دار قرار دارد. دو روش اصلی برای استفاده از ساقه پیچ وجود دارد. یکی از آنها ایجاد ساقه برای افزایش ظرفیت برشی پیچ و روش دیگر کاهش ساقه برای افزایش مقاومت الاستیک مفصل است.

تحت بارگذاری برشی، پیچ نیروهایی عمود بر محور خود را تحمل می‌کند. ساقه‌هایی با مساحت بیشتر باعث حذف تمرکز تنش می‌شوند که در نهایت باعث افزایش عملکرد پیچ ​​در بارگذاری‌های برشی می‌شود. به همین دلیل، طراحان در هنگام تولید پیچ و مهره باید اطمینان حاصل کنند که صفحات برشی در قسمت ساقه و نه در منطقه رزوه دار قرار دارد.

هنگامی که از پیچ‌ها به عنوان پیچ‌های کششی استفاده می‌شود، آنها باید نسبت به اعضای مفصل خاصیت الاستیک بیشتری داشته باشند. در پیچ و مهره‌های با کارایی بالا، ساقه‌ها می‌توانند به حداقل سطح کششی کاهش یابند تا افزایش استحکام به دلیل سختی بالای آن را جبران کنند و پیچ‌ها به اعضایی نسبتا الاستیک تبدیل می‌شوند. در مواردی که پیچ‌ها به دلیل خمش‌های چرخه‌ای مانند بارگذاری غیر عادی، تخریب شده‌اند، جایگزینی پیچ اصلی با پیچ‌های شاخه‌ای می‌تواند عملکرد مفصل را بهبود بخشد. به دلیل قطر کمتر، پیچ‌های ساقه‌ای در شرایط خمشی مشابه، تنش خستگی کمتری را تحمل می‌کنند و در نتیجه عمر مفصل افزایش می‌یابد. این یک سناریوی معمولی از چگونگی بهبود طراحی مشترک است که می‌تواند هزینه‌های تعمیر و نگهداری را کاهش دهد، نکته‌ای که ممکن است بسیاری از افراد از آن غافل باشند.

مزایای دیگری نیز وجود دارند. به عنوان مثال، در جایی که یک پیچ طولانی لازم باشد، وجود ساقه‌ها می‌تواند هم زمان تولید، و هم هزینه‌ها را کاهش دهد. این می‌تواند یک عامل مهم در تولید انبوه پیچ‌ها باشد.

آیا می‌توان از واشرها در محل ساقه پیچ استفاده کرد؟

توصیه می‌شود فقط از واشرهای استاندارد (پیچ و مهره) همراه با واشرهای Nord-Lock استفاده شود. سایر سیستم‌های قفل تخصصی، از جمله پیچ و مهره‌های چسبنده، توصیه نمی‌شوند و هیچ مزیتی برای مفاصل ارائه نمی‌دهند.

از لحاظ تئوریکی می‌توان از پیچ و مهره‌های چسبنده در کنار واشرهای Nord-Lock استفاده کرد اما در صورت محکم کردن مفصل این امر باعث افزایش اصطکاک رزوه‌ها می‌شود. در هنگام سفت شدن، بخش کمتری از گشتاور می‌تواند به بار گیرداری مفید تبدیل شود زیرا گشتاور باید بر اصطکاک اضافی غلبه کند. همچنین افزایش اصطکاک رزوه‌ها خطر تنش پیچشی را در پیچ ایجاد می‌کند و ممکن است منجر به خرابی‌های غیر منتظره پیچ و ساقه پیچ شود. علاوه بر این، این سیستم‌ها هزینه بیشتری را برای مفصل اضافه می‌کنند.

Nord-Lock یک سیستم مهندسی معتبر است و نیازی به استفاده از هیچ سیستم قفل اضافی نیست. کیفیت عالی، کنترل سفت شدگی ایده‌آل را تضمین می‌کند و اتصالات را فوق العاده ایمن می‌کند. دسته غالب پیچ و مهره‌ها شامل بسیاری از اتصال دهنده‌ها می‌شوند. مهره‌های نایلونی، پیچ و مهره‌های فلزی، پیچ و مهره‌های دارای کلاهک انعطاف پذیر و رزوه‌دار فقط برخی از محصولاتی هستند که در دسترس هستند. این محصولات اصطکاک را به اتصالات پیچی اضافه می‌کنند و از یک مهره استاندارد، پرهزینه‌تر هستند.

موارد چسبنده کمی متفاوت هستند اما می‌توانند همین مشکلات را ایجاد کنند. برخی از گزینه‌های چسبنده موجود، قفل‌های رزوه دار، درزگیرهای مفاصل و درزگیرهای رزوه‌ای هستند. علاوه بر افزودن اصطکاک نامطلوب به اتصالات پیچی، گزینه استفاده از روان کننده رزوه نیز از بین می‌رود. استفاده از روان کننده مناسب به منظور کاهش اصطکاک، به حداقل رساندن انحراف بار گیرداری و محافظت در برابر خوردگی توصیه می‌شود.

برای بهینه سازی اتصالات خود توصیه می‌شود از اتصال دهنده‌های استاندارد روغنی به همراه واشرهای Nord-Lock استفاده کنید که منجر به ایجاد اتصال مفصلی می‌شود که بارگذاری قابل پیش بینی و انحراف بارگذاری کمتر خواهد شد.

استفاده از پیچ و مهره برای مصارف مختلف

 

تولید پیچ و مهره در صنعت و زندگی روزمره کاربرد زیادی دارد و این اتصال‌دهنده‌ها دارای شکل‌ها و انواع مختلفی هستند و هر کدام از مواد اولیه مختلفی ساخته می‌شوند تا با کاربرد خاصی که برای آن تولید شده‌اند، مناسب باشند. خرید پیچ و مهره در تمامی وسایل استفاده می‌شود و در هر جایی می‌توان آنها را پیدا کرد. از انواع پلاستیکی تا پیچ و مهره‌های فولادی مقاوم یا انواع ضدزنگ، هر کدام عملکردی متفاوت دارند.

برای به دست آوردن خواص مورد نیاز، معمولا از دو یا چند ماده اولیه، یک آلیاژ مناسب تولید می‌شود و از آن برای ساخت اتصال‌دهنده مورد نظر استفاده می‌شود. درصد دقیقی برای ترکیبات مختلف باید رعایت شود تا بتوان الزامات مورد نیاز را تامین کرد. هر کدام از پیچ و مهره‌ها بسته به شکلی که دارند به نام‌های متفاوتی ارائه می‌شوند. پیچ استاد بولت ، پیچ آلن ، پیچ ضدزنگ و پیچ و مهره کبریتی تعدادی از انواع پیچ و مهره‌های مختلف هستند که در زندگی روزمره و صنعت از این نام‌گذاری‌ها برای مشخص کردن آنها استفاده می‌شود.

پیچ و مهره چگونه تولید می‌شود

برای ساخت پیچ و مهره مراحل مختلفی باید طی شود. این مراحل برای اتصال‌دهنده‌های مختلف متفاوت است و برخی از انواع تخصصی، نیاز به مراحل بیشتری برای ساخت دارند. دستگاه‌ها و ابزاری که برای تولید اتصال‌دهنده از آنها استفاده می‌شود، علاوه بر برآورده کردن نیازها، باید از دقت بالایی برخوردار باشند. هر کدام از انواع پیچ و مهره‌های تولید شده باید از استانداردها پیروی کنند و در اندازه‌های دقیق تولید شوند. دستگاه‌های تولید کننده اتصال‌دهنده‌ها باید از دقت میلیمتری برخوردار باشند.

در برخی از محیط‌ها، عوامل مختلف باعث خوردگی در اتصال‌دهنده می‌شوند و این خوردگی از استحکام اتصال‌دهنده کم خواهد کرد. برای رفع این مشکل از آلیاژهای مقاوم در برابر خوردگی استفاده می‌شود و محصول نهایی مقاومت بالایی در برابر خوردگی خواهد داشت. برای محیط‌هایی که رطوبت زیاد است، رعایت جنس مواد می‌تواند تا حد زیادی از خوردگی اتصال‌دهنده‌ها کم کند. برخی از مواد با هم واکنش ایجاد می‌کنند و روند خوردگی را سریع می‌کنند. در برخی از محیط‌ها نیاز به روکش برای محافظت از خوردگی است و در زمان اجرا باید به گونه‌ای از این اتصال‌دهنده‌ها استفاده کرد تا این پوشش از بین نرود.  

برای ساخت اتصال‌دهنده در مرحله اول، فولاد به شکل سیم تولید می‌شود. این سیم فولادی با روش‌های مختلفی به اتصال‌دهنده و پیچ و مهره‌های مورد نیاز تبدیل می‌شود. در برخی از مواقع که به استحکام بالاتری نیاز است، این کار به مراحل بیشتری در تولید نیاز خواهد داشت. بعد از ایجاد سختی مناسب، سیم فولادی به قطعات کوچک بریده می‌شود. این قطعات به اندازه‌ای که برای ساخت پیچ و مهره نیاز است بریده و به مراحل دیگر تولید منتقل می‌شوند.

تا قبل از سرد شدن این قطعات فولادی، آنها را به شکل‌های مورد نظر تغییر شکل می‌دهند. این کار با استفاده از پرس‌های قوی میسر خواهد بود، البته عملیات پرس‌کاری باید تا قبل از سرد شدن فولاد انجام شود تا شکل‌پذیری آن آسان‌تر باشد. شکل کلی پیچ و انتهای آن را می‌توان با استفاده از پرس‌کاری و بدون حرارت‌دادن مجدد آن ایجاد کرد.

برای رزوه کردن، دستگاهی با چرخش، پیچ رزوه‌ها را بر روی آن ایجاد می‌کند. هر کدام از پیچ‌ها دارای رزوه‌های متفاوتی هستند. برخی از پیچ‌ها دارای رزوه‌های درشت و برخی دیگر رزوه‌های ریز دارند. طول رزوه شدن هم در هر پیچی متفاوت است و باید طبق الزامات استاندارد و سفارش مشتری این کار انجام شود.

شرکت دیاکو تولید کننده انواع پیچ و مهره استاندارد و یا با سفارش مشتری است. به هر نوع از اتصال‌دهنده که نیاز داشته باشید، با ما تماس بگیرید تا سفارشات شما را به بهترین نحو انجام دهیم.

تفاوت بین پیچ‌های آلن و پیچ‌های استاد بولت فولادی ضد زنگ


کار با اتصال دهنده‌ها مطمئنا نیاز به دانش قبلی در مورد مواد مختلف و نمرات موجود و بهترین کاربرد آنها در کاربری‌های خاص شما دارد. استفاده از بست اتصال اشتباه، می‌تواند منجر به خسارت و هزینه‌های اضافی شود. اگر به طور مرتب با اتصال دهنده‌های فولادی ضد زنگ کار می‌کنید بهتر است بدانید چه گزینه‌هایی وجود دارند و کدامیک را باید انتخاب کنید و کدام اتصال دهنده‌ها به بهترین وجه با کاربری خاص شما مطابقت دارند. بیایید نگاهی به تفاوت بین پیچ‌ها، پیچ‌ آلن و پیچ‌های استاد بولت فولادی ضد زنگ بیندازیم. اساسا، تفاوت بین پیچ های آلن، پیچ و پیچ های استاد بولت بسته به کاربرد آنها تعیین می‌شود.

پیچ‌ها، پیچ‌های آلن و پیچ‌های استاد بولت چگونه مقایسه می‌شوند؟

پیچ‌های آلن فولادی ضد زنگ: پیچ‌های آلن اتصال دهنده‌هایی هستند که دارای سری استوانه‌ای شکل بوده که آچار درون آن قرار می‌گیرد. پیچ های آلن با استفاده از آچار مخصوص سفت می‌شود.  

پیچ‌های فولادی ضد زنگ: پیچ‌ها برای نفوذ به مواد طراحی شده‌اند. آنها با اعمال گشتاور بر روی کلاهک محکم می‌شوند.

پیچ استاد بولت فولادی ضد زنگ: پیچ های استاد بولت دارای طراحی مشابه با پیچ های آلن است که بدون کلاهک باشد. هر دو انتهای پیچ‌های استاد بولت رزوه شده و بدنه که ناحیه میانی را تشکیل می‌دهد، بدون رزوه است.

همه این موارد به گونه ای هستند که مقاومت و انعطاف پذیری لازم را در صورت ساخته شدن از جنس فولاد ضد زنگ ارائه می‌دهند. در فرآیند ساخت اتصال دهنده‌های فولادی ضدزنگ، هر بخش وارد فرآیند تصفیه گرمایشی شده و به دنبال آن یک روند سخت شدن و معتدل سازی را تجربه می‌کند.

اتصال دهنده‌ها با بهترین کیفیت را از شرکت دیاکو خریداری کنید

اگر در حال خرید لوازم جانبی اتصال دهنده‌های فولادی ضدزنگ با بهترین کیفیت و قیمت مناسب هستید، متنوع‌ترین و کامل‌ترین مجموعه از پیچ‌ها، پیچ‌های آلن و پیچ‌های استاد بولت فولادی ضدزنگ را در شرکت دیاکو خواهید یافت.

آیا پیچ‌های فولادی ضد زنگ نیازی به تعمیر و نگهداری خاصی دارند؟

پیچ‌های فولادی ضد زنگ در صنایع مدرن فراگیر هستند. آنها نه تنها در اتصالات بلکه در محیط‌های شلوغ صنعتی نیز مورد استفاده قرار می‌گیرند. آنها مقاومت کافی برای استفاده در کاربری‌های مختلف در ساختمان‌ها را ارائه می‌دهند. مقاومت بالای آنها در برابر خوردگی و نیاز به نگهداری کم باعث می‌شود که در شرایط اتصال قطعات انتخابی ارزشمند باشند.

اگر از چنین پیچ‌هایی در محل کار خود استفاده کرده‌اید، ممکن است از خود بپرسید که آیا آنها به تعمیر و نگهداری نیاز دارند. به گفته بسیاری از افراد، مواد مورد استفاده در ساخت پیچ‌های فولادی ضدزنگ باعث می‌شود آنها ​​ به طور کامل در برابر خوردگی مقاوم بوده و به هیچ گونه عملیات نگهداری نیاز نداشته باشند. برای درک این که چرا ممکن است آنها به نگهداری نیاز داشته باشند، در ابتدا باید بدانید از چه موادی برای ضد زنگ کردن آنها استفاده شده است.

پیچ‌های فولادی ضدزنگ از فولادهای آلیاژی با حداقل 10-12٪ کروم تشکیل شده‌اند. در هنگام تماس با اکسیژن، عنصر کروم به یک نوار منفعل اکسید طبیعی تبدیل می‌شود که خود ترمیم و نامرئی است. این همان چیزی است که پیچ‌های شما را در برابر خوردگی مقاوم می‌کند. بیشتر تولید کنندگان از فرآیندی برای منفعل سازی آنها استفاده می‌کنند تا بتوانند کیفیت خود ترمیمی را در آنها به وجود بیاورند.

با این حال، برخی از محیط‌ها به خصوص در مناطق ساحلی، شرایط سختی را برای آنها ایجاد می‌کنند. در چنین مناطقی، رنگ آمیزی پیچ‌ها امری ضروری است. در واقع، خاک و زباله می‌تواند بر روی پیچ‌های شما جمع شده و این توانایی خود ترمیمی آنها را به خطر اندازد. بنابراین توصیه می‌شود پیچ ​​و مهره‌های فولادی ضد زنگ را نه تنها برای جلوگیری از خوردگی، بلکه برای حفظ آنها در حالت مناسب، تغییر رنگ ندهید.

با این وجود، شما باید از استفاده از برس‌های ساینده یا مواد شوینده قوی که می‌تواند باعث خراش یا محو شدن سطح آنها شود، خودداری کنید. اگر می‌خواهید این اتصال دهنده‌ها را در بهترین شکل حفظ کنید، باید از پارچه نرم و صابون یا مواد شوینده معمولی استفاده کنید.

به هنگام سفارش این پیچ‌ها مهم است که از سازنده آنها، در مورد چگونگی تمیز کردن سطح آنها نیز سوالاتی بپرسید. به یاد داشته باشید که آنها تنها در شرایطی که در وضعیت ایده‌آل نصب شوند عملکرد موثر خود را ارائه می‌دهند.

روش‌های به تاخیر انداختن خوردگی در اتصال دهنده‌ها

چندین روش برای تاخیر انداختن در خوردگی محصولات یا اتصال دهنده‌ها وجود دارد. همیشه موادی با پتانسیل الکترود مشابه را انتخاب کنید. از یک رنگ یا روکش مخصوص برای ایجاد سدی محافظ استفاده کنید. از آندهای محافظ برای محافظت از محصول اصلی استفاده کنید. یا جریانی را برای جبران هرگونه واکنش گالوانیک ایجاد کنید.

چه اقداماتی را می‌توان برای به تاخیر انداختن خوردگی اتصال دهنده‌ها انجام داد

نوع محافظت در برابر خوردگی به فلزات مورد نظر، برنامه کاربردی، محیطی که از آن استفاده می‌کنید و این که یک شرکت مایل به چه میزان هزینه برای خرید پیچ و مهره است، بستگی دارد. اگرچه روکش‌ها استانداردترین و ارزان‌ترین نوع محافظت در برابر خوردگی هستند  اما ضد آب نیستند. برای مثال، روکشی که ضد آب باشد، ممکن است در مقابل محلول‌های گندزدایی مقاوم نباشد.

سازگاری با محیط زیست پوشش‌های مقاوم در برابر خوردگی به طور ویژه‌ای در صنعت خودروسازی مورد بحث قرار می‌گیرد. برخی معتقدند بهتر است از یک روش ضد خوردگی شدید در یک محیط آلوده برای اتصال دهنده‌ها استفاده کنید، زیرا این روکش‌ها سه برابر بیشتر از روکش‌های سازگار با محیط زیست دوام خواهند داشت.

نوع دیگر محافظت در برابر واکنش‌های گالوانیک، معرفی یک فلز آند محافظ یا گالوانیک مانند منیزیم، آلومینیوم یا فلز روی، صفحات یا روبان اکسترود شده برای محافظت از ساختار فلزی است. این ماده به عنوان محافظ کاتدی با جذب واکنش اکسیداسیون عمل می‌کند تا از حمله آن به قسمت اصلی اتصال دهنده جلوگیری کند. برای این که این اتفاق رخ دهد، باید یک مسیر الکترونی مانند سیم یا تماس مستقیم بین آند و فلز وجود داشته باشد. همچنین باید یک مسیر یونی بین ماده اکسید کننده مانند آب یا خاک مرطوب و آند وجود داشته باشد تا یک مدار بسته را تشکیل دهد.

منیزیم، آلومینیوم و روی رایج‌ترین آندهای گالوانیک هستند. در حالی که آلومینیوم سبک وزن یک انتخاب رایج برای کاربردهای نمکی و دریایی است، اما در محیط‌های قابل انفجار قابل استفاده نیستند زیرا به هنگام تماس با یک سطح زنگ‌زده می‌توانند جرقه زده و منفجر شوند. از طرف دیگر منیزیم منفی‌ترین آند برقی است و اغلب برای کاربردهای زیرزمینی و درون خاک استفاده می‌شود.

اگر اقدامات کافی در هنگام طراحی یا توسعه اتصال دهنده‌ها انجام شده باشد، می‌توان از بسیاری از علل خوردگی جلوگیری کرد. با این حال، شرکت‌ها و سازمان‌ها، شروع به درک این موضوع کرده‌اند که سرمایه گذاری در زمینه جلوگیری از خوردگی ممکن است در ابتدا پرهزینه باشد، اما در دراز مدت موجب صرفه جویی در هزینه‌ها می‌شود.

برای محاسبه بازده سرمایه گذاری، توصیه می‌شود یک ماتریس ریسک ایجاد کنید. خطرات بالقوه خوردگی در اتصال دهنده‌ها را بر اساس اهمیت ساختار یا تاسیسات در اولویت قرار دهید و از این نقطه کار خود را به پایین لیست انجام دهید. پیچ‌ها ممکن است یک جزء کوچک در روند ساخت و ساز باشند اما باید با دقت طراحی شوند. اگر پیچ دچار خوردگی شود، این خطر وجود دارد که کل سازه یا محصول بزرگ‌تر از هم متلاشی شود.

اتصال دهنده‌ها به عنوان بخش اساسی در زندگی مدرن، باید قابل اعتماد باشند. خوردگی اتصال دهنده‌ها نه تنها باعث از بین رفتن فلز و خرابی احتمالی می‌شود، بلکه در مورد اتصال دهنده‌های با استحکام بالا، ترک خوردگی و خرابی ناگهانی ممکن است رخ دهد. استفاده از اتصال دهنده‌های مقاوم در برابر خوردگی همیشه عملی نیست، بنابراین باید از روش‌های دیگر مقابله با خوردگی مانند پوشش‌های محافظ استفاده شود.

روکش‌های سطحی روی در حال حاضر محبوب‌ترین محافظ برای پیچ و مهره‌های فلزی هستند. چنین پوشش‌هایی مانند رنگ بر روی سطح اعمال می‌شوند و سپس پخته شده تا یک لایه محافظ بر روی اتصال دهنده‌ها ایجاد کنند. اگر لایه‌های بیشتری به آن اضافه شود، این پوشش همچنین به عنوان یک پوشش ضد اصطکاک عمل می‌کند. گزینه‌های دیگر شامل پوشش‌های تفلون و گالوانیزه گرم است.

انتخاب مواد مناسب و محافظ در برابر خوردگی برای پیچ بسیار مهم است. معمولا مشتریان اغلب نمی‌دانند که چرا ما سوالات زیادی در مورد موادی که قرار است از آنها استفاده کنند و همچنین محیط‌هایی که این مواد قرار است مورد استفاده قرار بگیرند، می‌پرسیم. اما اگر بخواهیم پیچ‌های مناسب را برای شما تهیه کنیم، باید همه این جزئیات را بدانیم. پیچ‌های استراتژیک به بررسی منظم برای خوردگی نیاز دارند. اگر خوردگی در پیچ مشاهده شود، بسته به میزان وخامت شرایط، باید اتصال دهنده‌ها را جدا کرده و تمیز کنید، ترک‌ها را چک کرده و دوباره بازیابی کنید، یا کل پیچ را تعویض کنید.

چگونه می‌توان محیط مقاوم در برابر خوردگی طراحی کرد

  • محیط و مواد مقاوم در برابر خوردگی را تحلیل کنید.
  • موادی را انتخاب کنید که به اندازه کافی در برابر خوردگی و پتانسیل گالوانیکی مشابه مقاوم باشند.
  • از اشکال هندسی که آب و خاک را جمع می‌کنند، باعث افزایش تنش، ایجاد فرسایش و غیره می‌شوند، خودداری کنید.
  • یک روش محافظت در برابر خوردگی مناسب (پوشش‌های سطحی، آند محافظ، جریان مستقیم و غیره) را انتخاب کنید.
  • الزامات را مشخص کنید. به عنوان مثال، آزمایش خوردگی اسپری نمک ISO 9227، آزمایش خوردگی الکتروشیمیایی ASTM G48 برای فولاد ضد زنگ، کلاس‌های خوردگی ISO 12944 برای محیط‌های مختلف انجام دهید.